Elismeréseink

1A Magyar Bábjátékos Egyesület a magyar bábmozgalom keretében hosszú időn keresztül folytatott kiemelkedő tevékenységük, magas színvonalú művészi és pedagógiai munkájuk elismeréséül Mészáros Vincéné díjat adományozott (2010)

 
 
NÁDOR-Díjat adományozott a kiskunhalasi NÁDOR-KLUB (2011)

2„Kiskunhalas és térségében kiemelkedő hagyományőrző tevékenységével, figyelemreméltó kezdeményezésként, a magyar nemzeti kultúra képviselőjeként elismerésünkben részesül, mert munkája jelentősen kötődik szülőföldünk kultúrájának sajátosságaihoz, az ehhez köthető törekvések és elképzelések megvalósításához”

 

SZÉKELYKAPUK-díj és ARANYCSAPAT


34
 
Az Európai Magyar Fiatalságért Alapítvány közép-európai ökcivilizációs program keretében végzett kimagasló pedagógiai munkásságáért a Székelykapu-díjas Ifjúságnevelő címet adományozta.

Oklevél a Dunaharaszti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola betlehemes csoportja részére, akik a SzékelyKapuk-ZöldKapuk Közép Európai Ökocivilizációs Játékok keretében a 2017/18-as tanévben ARANY minősítést értek el.


5


Naplók, oklevelek és serlegek gyűjteménye mellett
bábcsoportjaink a SULIEXPO díjazottjai, A szép magyar beszédért és a Kultúrális örökség ápolásáért elismerést is megkapták. Köszönjük Bábosaink kitartó, alkotó munkáját!